Herkkupäivä: sokeriton, gluteeniton & laktoositon banaani-pancake

Kirjoitin tarkoituksella pancake. Suomessa pannukakku tehdään uunissa, pancake sen sijaan paistinpannulla. Sitä paitsi lopputulos ainakin näyttää enemmän pancake'lta kun pannarilta.

Jostain suomenmaasta löytyy vielä ihmisiä, joilla on jopa enemmän ruokarajoitteita kun mulla. Eräältä tällaiselta kollegaltani sain vinkin pannukakun valmistukseen. Jos on tottunut syömään sokeria ja moskaa, niin vaihda heti parempaan ja terveellisempään! Otin itse heti testaukseen!

Kaksi paksua pannukakkua

2 banaania
3 kananmunaa

Soseuta banaanit ja sekoita huolella vatkaten munien kanssa. Kuumenna pannu, käytä mietoa lämpöä, laita voi ja eka satsi pannulle. Kun pinta alkaa hyytymään, käännä. Tarjoile kermavaahdon, marjojen ja / tai vaniljakastikeen kera.

Tänään oli herkuttelupäivä: banaani-pancake kermavaahdolla!

Kommentit

  1. Täytyy kokeilla !! Taidan viikonloppuna tehdäkkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos on tottunut makeisiin, niin tää voi toimia paremmin vaniljakastikkeen ja marjojen kera (no voi tohon "taikinaan" vähän sokeriakin halutessaan laittaa). "Taikina" saa vähän vaahdota ja kannattaa malttaa odottaa, että hyytyy kunnolla, muuten hajoaa kääntäessä. Itse söin tätä tänään aamupalaksi soseutettujen mansikoiden kanssa. Kivaa vaihtelua :)

      Poista
  2. Oli TOSI hyvää. Kokeilein eilen, mutta tosiaan lettu hajosi..mutta tein sitten pieniä lettuja niistä, ja yksi jäi mössöksi. Banaani oli varsin makeaa..juuri rajalla että liiankin makeaa. Söin mustikoiden kanssa. mmmm Tästä tulee kyllä mun vakio juttu! :D Kiitos!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit